Danish Tech Startups

Vores mission

Vores mission er at bygge en bedre fremtid for danske startups og stiftere ved at imødekomme alle deres behov og styrke rammebetingelserne for startups og tech-entreprenørskab i Danmark.

Vi mener, at man for at opbygge et stærkere dansk samfund, skal  understøtte og give liv til dansk tech-entreprenørskab. Politikerne og organisationer skal satse på fremtiden og prioritere innovation, hvis Danmark skal være med til at konkurrere med de globale tech-giganter.

Derfor er vi hos DTS fokuseret på at bringe iværksættere sammen for at bekæmpe politiske og økonomiske forhindringer. Via vores events og netværksgrupper samler vi både unge og erfarne stiftere, så de kan skabe værdi for hinanden, udnytte deres styrker og lære af hinandens fiaskoer.

Vores oprindelse

Mere end 50 erfarne tech-iværksættere, investorer og community-byggere har været med til at starte brancheforeningen.

Med en uventet global pandemi blev det tydeligt for tech-iværksættere i Danmark, at der ikke var nogen brancheforening, der arbejdede for tech-startups behov. Pandemien tvang os til at gå sammen og forsøge at vejlede regeringen om økonomisk støtte for at sikre at tech start-ups kunne fortsætte med at vokse og innovere i Danmark.

Derfor startede 50+ erfarne tech-iværksættere og investorer i sommeren 2020 Forerningen for Danske Tech Startups (DTS).

Dette initiativ formåede at sikre næsten 3 milliarder DKK til gavn for danske tech-startups[CAN1] [IS2]  under pandemien. Vi lærte, at når vi organiserer os, har vi en indflydelsesrig stemme – og som fanger organisationers og politikeres opmærksomhed.

Med over 100 medlemmer, adskillige Townhalls og Unicorn Academies senere, er vi glade for at kunne sige, at foreningen vokser sig stærkere, mens den løbende understøtter danske iværksætteres stemmer og styrker det danske tech startup økosystem.

Ansøg om at blive medlem

Vores team

Esben Gadsbøll

Forperson og med-initiativtager

Michael Heiberg

Bestyrelsesmedlem

Klaus Nyengaard

Bestyrelsesmedlem

Marie Mathiesen

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Bjerngaard

Bestyrelsesmedlem

Alexander Tolstrup

Bestyrelsesmedlem

Stine Mangor Tornmark

Bestyrelsesmedlem

Sissel Hansen

Bestyrelsesmedlem

Esben Gadsbøll

Forperson og med-initiativtager

Ishita Sinha

Content- og kommunikationsansvarlig