Danish Tech Startups

Om Townhall

Vi har skabt Townhall for at samle innovative iværksættere og investorer fra hele Danmark i København. Eventet har et let og saftigt program og er designet til at udvinde værdifuld og inspirerende læring fra Danmarks mest spændende virksomheder. 

Samtidig giver vi et overblik over, hvor danske iværksættere placerer sig i forhold til den bredere europæiske tech-industri. Og der er selvfølgelig  god tid til at hygge sig med socialt samvær over en kold øl og en bid mad.

Pre-events

Inden du tager til Townhall, kan du mødes med venner og kolleger til lækre opvarmningsdrinks og nogle gode velkendte vibes til det pre-event, vi arrangerer lige før aftenens Townhall event!

Vi arrangerer sommetider et pre-event før vores Townhall event. Tag endelig fat i os for at høre mere.

Unicorn Academy

Vi er meget stolte og glade for at have lanceret vores Unicorn Academy, hvor vi tilbyder en unik mulighed for håbefulde fremtidige unicorn stiftere til at lære fra de bedste i branchen.

Her vil unicorn stiftere dele ud af deres erfaringer og komme ind på de indsigter, som de fik på deres vej til at blive unicorns og forsøge at hjælpe andre iværksættere godt på vej.

Vores mål er at skabe et afslappet og intimt rum, hvor alle dine spørgsmål kan blive besvaret og diskuteret.

Ansøg om at blive medlem