Afslutning på Folkemødet 2024

Afslutning på Folkemødet 2024

Folkemødet 2024 er nu over, og vi kan se tilbage på tre intense og inspirerende dage fyldt med spændende debatter om iværksætteri, teknologi og innovation. Det har været en kæmpe mulighed for at samle iværksættere, politikere, startups, investorer og erhvervsledere, der alle har en fælles vision: At gøre Danmark til verdens bedste land for tech, innovation og iværksætteri.

Debatterne i fokus
Vores scene ved G4 på havnen var stedet, hvor vigtige emner blev diskuteret. Vi engagerede os i alt fra digital sikkerhed og Danmarks rolle som førende teknologination til diversitet i tech-industrien og Europas teknologiske infrastruktur. Det har været en fornøjelse at se så mange passionerede mennesker deltage i debatterne og bidrage med deres perspektiver og erfaringer. Det var også tydeligt, at den nye iværksætterstrategi fra regeringen samt Den Sorte Svane havde vakt stor interesse, og disse emner skulle selvfølgelig også debatteres! Alt i alt har det været en stor fornøjelse.

Vi vil gerne takke alle, der har deltaget og bidraget til de gode diskussioner (også publikum!). 

Vi ser frem til at tage de indsigter og løsninger, vi har drøftet her på Folkemødet, med os og arbejde videre med dem i det kommende år. Sammen kan vi sikre, at danske iværksættere, startups og miljøet står stærkere end nogensinde, og at vi skaber et sted hvor innovation kan få lov at blomstre.

Tak for i år. Vi ses næste år.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn